Mijn liefdesaffaire met het leven

Als ik zeg dat ik niet in God geloof, vind ik het toch nog zielig voor hem,’ zei Rebekka en ze verwoordde wat ik voel.

Ik kan God niet helemaal loslaten. Hij is al vijfentwintig jaar deel van mijn leven en ik ben aan hem gewend geraakt. Maar mijn relatie met God is er een van afwijzing en schuld. Ik ben hem ontrouw. Ik houd van het leven. En ik ken God; ik weet dat hij jaloers is. Hij duldt geen andere liefdes naast zich.

Mijn liefdesaffaire met het leven

2 Replies to “Mijn liefdesaffaire met het leven”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s