Workout voor je billen

Andere meiden trainen hun lichaam omdat zij dat zelf mooi vinden. Ik niet; ik ben niet zo onafhankelijk. Ik train mijn lichaam omdat ik wil dat anderen mij mooi vinden. Niets geeft mij zoveel bevestiging als vrouw als een jaloerse of begerige blik op mijn billen. En dit is hoe ik dat voor elkaar krijg:

  1. Met hoge hakken aan…
  2. …naar een cheesecake festival

Workout voor je billen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s