Dansen op sokken

Net toen ik me eindelijk sexy voelde als ik salsa danste, besloot ik ermee te stoppen. Met salsa, niet met dansen. Ik heb salsa verruild voor beginnerslessen in moderne dans. En dat betekent dat ik er nu, na talloze dansen volgen, opeens alleen voor sta. Gelukkig was ik voor mijn eerste les goed voorbereid, getuige de voice note die ik naar H. stuurde.


55 minuten later stond ik enigszins schuchter op mijn sokken op de dansvloer. De dansleraar volgde mijn bewegingen nauwgezet via de spiegel.
‘Dans niet te klein,’ zei hij. ‘Maak je bewegingen groot. Neem je ruimte in.’

One Reply to “Dansen op sokken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s