Met mijn buik bloot

‘Laat je buik eens zien,’ zei een collega.
Prompt hield ik mijn adem in en trok ik mijn navel naar binnen.
‘Wat ben je nog slank!’ riep ze uit.
‘Ja hè?’ Trots wreef ik over mijn (vrij) platte buik. Onder mijn shirtje glom die van zorgvuldig opgesmeerde Bio Oil. Want in tegenstelling tot die keer dat ik 13 was en mijn heupen ineens van die vruchtbare vrouwenheupen werden, ben ik deze keer beter voorbereid op striae.

Ik vind het leuk hoor, dat er een baby in mijn buik groeit. Een paar dagen geleden lag ik op bed en voelde ik mijn darmen zacht rommelen. Misschien zijn het wel baby plopjes, bedacht ik ondanks dat ik dat nog niet kan merken. Meteen was ik vol vertedering om dat wezentje dat nu al zijn 7,4 centimeter kleine lichaam flink aan het trainen is.
Ik wilde alleen dat ik dat ook wat meer had gedaan voor ik zwanger werd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s