Aan de grond (maar wel een mooie houten grond)

Het is altijd goed om te weten waar je staat in het leven. Zo heb ik, net 26, een baby in mijn buik en een hypotheek in mijn maag. En een appartement met een houten vloer, openslaande deuren en kamers waar op elk moment van de dag zonlicht naar binnen stroomt. Ik dacht dus eigenlijk dat ik het best goed voor elkaar had. Tot ik erachter kwam dat steeds minder starters een appartement in mijn prijsklasse kopen. Liever meteen een huis met voldoende kinderkamers in plaats van een stukje woonkamer dat met een gipswandje is afgedekt en zo voor babykamer moet doorgaan.
‘Straks raak ik mijn appartement niet kwijt als ik zwanger ben van de tweede,’ zei ik, een beetje voorbarig.
‘Daar hoef jij je geen zorgen om te maken,’ zei mijn vader. ‘Er zijn altijd mensen die aan de onderkant zitten en een appartement als het jouwe willen.’

Aan de grond

4 Replies to “Aan de grond (maar wel een mooie houten grond)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s