Pregnant and in heels

‘Pregnant and in heels, I love it!’ zei een collega.
Zelf is ze heel uitgesproken, ook in haar kledingstijl, en ze kan dus oprecht waarderen dat ik op 2/3e van mijn zwangerschap nog steeds op hakken rondloop. Terwijl dat voor mij minder met een hoogstaand stijlgevoel te maken heeft en meer met mijn hervormde inborst. Want wat nou duizelingen in mijn hoofd, pijn laag in mijn rug en benen die zwaar van vermoeidheid zijn. Niet klagen maar dragen, die hakken, en bidden om kracht.

Pregnant and in heels

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s